search

Olife

30,00 €

(30,00 € liter)

Adóval együtt

93%-os OLIVUM® kivonat, a kúra alapterméke. Ajánlott napi adagolás: 70ml éhgyomorra. A legjobb felszívódás érdekében ajánlott fogyasztást követően 30 percig mást nem enni vagy inni.

Mennyiség

 

MEGRENDELÉS AZ ALÁBBI MÓDOKON LEHETSÉGES:

 

Telefonon: +36 (20) 228 2501

 

E-mailben: info@evergreenerslife.hu

Az OLIFE 1000 ml 93% -ot tartalmaz az OLIVUM® kivonatból, exkluzív termékünk legfőbb nyomelemei, alkotói: az Oleuropein, Elenolic Acid, Rutin, Tyrosol és az egyik legerőbebb antioxidáns a Hydroxytirosol. Tudományos vizsgálatok igazolták, hogy ezek a molekulák a következő hatásokkal bírnak: antioxidánsok, antiradikálisak, szabályozzák az artériás nyomást, javítják a vérkeringést, energizáló hatásúak, hipoglikémiásak, csökkentik a koleszterinszintet, javítják a setanyagcserét és a szénhidrát háztartást. A kivonat tartalmaz Calendula Officinalist, ami oldja a menstruációs görcsöket és javítja az emésztőrendszer működését. Javasoljuk, hogy napi 70 ml-t fogyasszon magában vagy ásványvízzel hígítva éhgyomorra fél órával az étkezés előtt. Minimum fél éves kúra javasolt, de rendszeres fogyasztása egészségmegőrzés szempontjából ugyancsak ajánlott. Felbontás után hűtőben tárolandó és 15 napon belül fogyasztandó. Az Olife vegán minősített termék, adalékanyagokat és tartósítószert nem tartalmaz.

Fontos!
Az olívabogyó levelek kivonatai nem toxikusak, nem okoznak mellékhatásokat, nem ellenjavallott a hosszú távú napi használat során sem. Ne alkalmazza terhesség vagy szoptatás alatt mivel ilyen tanulmányokat nem végeztek. Az első 4-7 napos fogyasztás alatt a Herxheimer-hatás olyan tünetekkel járhat, mint a viszketés, izzadás, kisebb izomfájdalom, ez annak a ténynek köszönhető, hogy az olajfa kivonat nagyon hatékonyan és gyorsan üríti a baktériumokat és az elhalt mikroorganizmusok toxinjait, ezáltal esetlegesen kisebb kellemetlenségeket okoznak, amelyek jelzik a termék helyes funkcionalitását.

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.