Basic Starter Value Pack

69 900,00 Ft
Adóval együtt

A Basic Starter Value Pack a Kannaway két legnépszerűbb termékét tartalmazza: kenderalapú Salve krémet és a Pure Gold kenderolajat. Tapasztald meg kívül-belül a kender nyújtotta előnyöket és ismerd meg a Kannawayt ezzel a tökéletes termékpárossal!

 

Mennyiség

Leggyakrabban a Kannaway Salve az a termék, amelyet új Brand Ambassadoraink először kipróbálnak, és sokoldalúságának köszönhetően továbbra is a legtöbb Brand Ambassadorunk kedvence marad. A Kannaway Salve kínálta páratlan hidratálást és természetes gyógynövény illatot garantáltan imádni fogod!

A Kannaway Pure Gold széles spektrumú CBD kenderolaj kiváló napi kannabinoid-forrás. Ezt az aranyszínű olajat közepes láncú triglicerid olajjal kevertük, hogy praktikus, könnyen adagolható olajat kapjunk, mely biztonsággal fogyasztható az egész család számára.

 

Brand Ambassadoraink két kedvence egy csomagban a Tiéd lehet- ha új Brand Ambassaodor vagy és ki szeretnéd próbálni a Kannaway legnépszerűbb termékeit, akkor a  Basic Starter Value Pack tökéletes választás számodra.